Vrienden van…

cropped-smptlogo-transparant-header.png

Vrienden van de Musical maken het verschil

De stichting Musical Producties Twente is een non-profit stichting, die elke twee jaar een nieuwe musical op de planken wil zetten. Deze musicalprojecten wil talenten in Twente een podium bieden om ervaring op te doen in een grote musicalproductie. De musicals worden uitgevoerd met amateurspelers en muzikanten op een hoog niveau.

Wij zijn op zoek naar vrienden, die ons financieel willen ondersteunen. Met uw gift kunnen wij onze doelstelling realiseren om steeds weer nieuwe talenten een kans te geven actief in een musical te acteren of te musiceren.

Als vriend van de stichting Musical Producties Twente ontvangt u:

  • tweemaal per jaar een nieuwsbrief, waarmee we u op de hoogte houden van alle ontwikkelingen rondom onze projecten.
  • voorrang bij het bestellen van toegangskaarten voor een voorstelling, waardoor u de eerste keuze hebt voor wat betreft de mooie plekken in het theater.

De stichting waardeert uw betrokkenheid en stelt u in staat om in aanmerking te komen voor een ontvangst, waarin u kort kennis kunt maken met medewerkers van de musical.

Laten we er samen voor zorgen dat de Stichting Musical Producties Twente ook de komende jaren weer mooie producties in het theater kan brengen!

Klik op machtigingsformulier donateurschap als u donateur wilt worden