Over: Suzan van Beijmerwerdt – choreograaf Joseph

suzan


Even voorstellen

Mijn naam is Suzan van Beijmerwerdt. Op 8 jarige leeftijd ben ik begonnen met klassiek ballet. Maar dat vond ik niet genoeg. Op 9 jarige leeftijd ben ik daarom ook begonnen aan streetdance-lessen. Streetdance ben ik, tot op de dag van vandaag, blijven doen.

Er zijn verschillende hoogtepunten geweest in de afgelopen jaren. Zo zijn er de verschillende shows in de sporthal ‘de Reiger’, met de hele streetdance groep van 120 leerlingen en, niet te vergeten, diverse optredens in het Rabotheater met ons eigen demoteam. Hierbij zij we ook nog eens in de prijzen gevallen!

In de jaren er na, begon ik met de opleiding ‘Sport & Bewegen’ in Enschede. Ik heb veel aan de lessen gehad, die ik kreeg én moest geven op verschillende gebieden. Ik heb tevens ‘Bewegen op Muziek’ gevolgd en verschillende dans-stijlen ontdekt, zoals Jazz dans en hip hop.

Via mijn opleiding heb ik in 2012 de kans gekregen om de choreografie te mogen maken voor de musical Grease , voor Stichting Musical Producties Twente. En daardoor kreeg ik de smaak goed te pakken. Want de musical Hairspray kwam daar een jaar later achteraan. In 2015 kwam daar de musical Evita bij en inmiddels staat Joseph voor 2017 voor de deur! Ik verheug me op de komende tijd tot Joseph op de bühne staat!

 

Lieve groet,

Suzan van Beijmerweerdt
inmotion