Over: Remco Hendriksen – pianist/repetitor Joseph

remco-twitter


Even aan u voorstellen

Mijn naam is Remco Hendriksen, 32 jaar oud en ik ben de pianist/repetitor van de mooie stichting ‘Musical Producties Twente’. Samen met mijn collega Rutger Jansen ben ik verantwoordelijk voor de muzikale invulling van de musicals.

 

Op momenten dat ik niet aan het eten, slapen, fotograferen of muziek maken ben, werk ik fulltime als webdesigner. Chique gezegd een frontend-developer. Simpel gezegd, ik maak websites. Vaak ben ik in het weekend, als toetsenist en zanger, met mijn band ‘Xited’ op het podium te vinden.

Omdat ik met twee oudere zussen ben opgegroeid, werd ik al snel besmet met het virus dat ‘musical’ heet. Ik ben nooit meer van dit virus genezen. Dagelijks word ik er mee geconfronteerd. Maar niet alleen ik. Ook mijn omgeving heeft er last van. Collega’s, vrienden en familie moet met mijn, prettige, besmetting leven.

Gelukkig heb ik mensen om mij heen die het virus ook dragen en mag ik daar maanden lang mee optrekken. Die mensen weten hoe het voelt. Hoe fijn is dat? Erg fijn! Maar het gevolg hiervan is dat het virus alleen maar meer mensen besmet!

Hoe meer mensen dit virus met zich meedragen, hoe sneller andere mensen ook besmet raken. Dus wees gewaarschuwd 😉  !