Over: Arnoud Siekmans – regisseur Joseph

Arnoud


Hallo musicalliefhebbers,

Laat ik het maar gewoon toegeven: ik hou van het genre musicals. En vooral omdat het spelen in een musical een ultieme combinatie is van spel, dans en zang. En wat vooral gaaf is, is jou helpen om op die gebieden het meeste uit jezelf te halen. Je bewust te maken van je talent en hoe je overkomt op het podium.

Geloof me, je hebt er een les aan voor het leven! Als regisseur vind ik het een uitdaging een visie te hebben op het stuk dat je gaat spelen, deze visie uitwerken met een fantastisch creatief team en dan samen met dat team en met jullie, de cast, aan de slag gaan.

Wat het jou oplevert? Inzicht in jouw kunnen en jouw talent. In de productie Evita hebben we dat talent ook gespot. En al waren sommigen nog onzeker over hun eigen talent, als mijn team dat talent in je ziet dan doen wij er ook alles aan om het uit je te trekken. En weet je waarom? Om jou te laten stralen en spetteren op dat podium, samen met de andere cast-leden. Om jou het virus van het theater te laten voelen. Voor Joseph zoeken we ook weer die talenten. Een mooie musical met veel vaart en vooral: veel humor. Wat een uitdaging voor mij als regisseur! Wat een mooie kans voor jou! En wat een mooie show gaat dat worden voor het publiek.

In mijn dagelijks werk run ik mijn eigen communicatie- en marketingbureau. Ook daarin probeer ik elke dag hartveroverend te zijn. Vanuit het publiek kijken naar je product of dienst: er zit een mooie parallel in met het regisseren van musicalproducties. Het gaat om die klant, om het publiek. En in dat proces gaan we jou leren hoe jij de harten van dat publiek verovert.

 

Met muzikale groet,

Arnoud
4Comma_logo_uitgebreid_cmyk_v3