Nieuwsberichten

Musical Joseph staat voor 2017!

Rechten voor musical Joseph zijn bemachtigd!Bestuur en Creatives zijn erg blij te kunnen melden dat de rechten binnen zijn voor het opvoeren van de musical ‘Joseph And The Amazing Technicolor Dreamcoat’ !

Van start dus met deze humoristische, kleurrijke musical vol prachtige muziek geschreven door Andrew Lloyd Webber en Tim Rice.

Houd onze website in de gaten voor meer nieuws over audities etc.

 

 

 

Korte inhoud
De musical is geïnspireerd op het beroemde verhaal Jozef in het oude Egypte, waarin hij zich ontwikkelt van zijn vaders oogappel tot onderkoning van het land. Jozef wordt door zijn elf jaloerse broers als slaaf verkocht. Uiteindelijk belandt hij in de gevangenis. Daar blijkt dat hij een bijzondere gave heeft: Jozef kan dromen uitleggen. Als de Farao door een nare droom wordt gekweld, legt Jozef hem zijn dromen uit, stelt hem gerust en geeft hem goed advies. Als dank kroont de Farao hem tot onderkoning van Egypte. Dan ziet hij na al die jaren zijn broers weer en stelt hen op de proef.

Een tijdloos verhaal over volwassen worden, jaloezie en vergeving. Dit alles op een uitbundige manier met veel humor en muziek. Rock ’n Roll, Calypso, Disco en nog veel meer; JOSEPH and the Amazing Technicolor Dreamcoat is de enige musical ter wereld met zoveel verschillende en vrolijke muziekstijlen!