Musical Joseph – productie 2017

I112721402392_0We zijn van start met ‘Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat’! Een humoristische, kleurrijke musical vol prachtige muziek geschreven door Andrew Lloyd Webber en Tim Rice. Hoewel de Engelse titel anders doet vermoeden, brengt Musical Producties Twente de musical in de Nederlandse vertaling van Martine Bijl. Prima te volgen dus voor iedereen!

Korte inhoud
De musical is geïnspireerd op het beroemde verhaal Jozef in het oude Egypte, waarin hij zich ontwikkelt van zijn vaders oogappel tot onderkoning van het land. Jozef wordt door zijn elf jaloerse broers als slaaf verkocht. Uiteindelijk belandt hij in de gevangenis. Daar blijkt dat hij een bijzondere gave heeft: Jozef kan dromen uitleggen. Als de Farao door een nare droom wordt gekweld, legt Jozef hem zijn dromen uit, stelt hem gerust en geeft hem goed advies. Als dank kroont de Farao hem tot onderkoning van Egypte. Dan ziet hij na al die jaren zijn broers weer en stelt hen op de proef.

Een tijdloos verhaal over volwassen worden, jaloezie en vergeving. Dit alles op een uitbundige manier met veel humor en muziek. Rock ’n Roll, Calypso, Disco en nog veel meer; ‘Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat’ is de enige musical ter wereld met zoveel verschillende en vrolijke muziekstijlen!

Bron: Stage Entertainment

Kortom: Een heerlijke musical voor jong en oud! Ook zin in een avondje ongecompliceerd lachen? Ticketverkoop is gestart dus wacht niet te lang met het bestellen van kaarten.

Meer informatie over tickets klik HIER

Logo: TM & © 2006 RUG Ltd.